Jul Sangkraft Favrskov

Så er det blevet december, sneen ligger som en tung og stemningsfuld dyne over landskabet og decembertravlheden, og Sangkraft Favrskov går på juleferie for i år.

Tak for mange gode oplevelser i 2023!

2023 blev året, hvor Favrskov Kommune fik sit helt eget sangkraftcenter. Vi har haft fart på, og allerede nu har vi fået mange gode oplevelser: Stormøde i marts, fællessang i kulturhusene, Hadsten Storpastorats Pigekors optræden ved Katrine Muff-arrangementet i Ulstrup, Sange i naturen ved Høj Stene, Små Synger Sammen-dag med Favrskov Musikskole, Syng!-arrangementer med Line Groth, ”Sangfællesskaber for alle”-workshop i forbindelse med Åbent hus i Sløjfen, Halloween Kæmpekor med Favrskov Musikskole og en masse skønne 3. klasses-elever og to fælles korkoncerter i hhv. Hammel og Hadsten med syv af kommunens lokale kor.

Det har været en fornøjelse at møde jer alle og synge sammen! Vi glæder os over, at Kultur og Fritidsudvalget har bevilget penge til de næste to år, så vi sammen kan mødes til endnu mere sang!

Ny projektleder til Sangkraft Favrskov

Sigrid Nørgaard stopper som projektleder ved årsskiftet og siger tak for alle gode samarbejder og oplevelser – og så glæder vi os til inden længe at kunne meddele, hvem der tager over i det nye år.

Rigtig god jul og godt nytår!